Alle berichten van René

Optredens, Studio en Dansuitvoeringen

  • Einduitvoering leerlingen MasFlamenco ‘La Cathedral’
  • Optreden Festival Voortbruisen
  • Opnamen Música del Alma
  • Blog ‘Oefenen, veel of vaak?

Net als vorig jaar gaan we proberen de Kikker in Utrecht vol te boeken met de Aromas. De jaarlijkse afsluiting van de dansgroepen van Mascha Meijman, Antje Herber en Cindy Begthel) op 24 Juni, waar ik de speel voor de dansgroepen van Mascha Meijman. Het gehele seizoen hebben we gewerkt aan 3 choreografiën voor het beroemde werk ‘La Cathedral’ van Agustin Barrios, een nooit eerder vertoonde combinatie van zuid-amerikaanse klassieke muziek en flamenco-dans.

Ook zal ik optreden in het festival Voortbruisen, dat jaarlijks gehouden wordt in Voorthuizen. Op 9 Juni in Drieklomp zal ik de muziek verzorgen vanaf 18:00.

Música del Alma zal deze komende weken beginnen aan de opnamen van een paar nummers van ons programma. We hopen dat in de weken die volgen we de resultaten hiervan naar buiten kunnen brengen en op de site te kunnen plaatsen, dus hou ons in de gaten of schrijf je in voor de mailinglijst om geen updates te missen.

Naast deze gevulde agenda is ook de Blog weer hard onderweg, ditmaal over hoe men het beste kan oefenen en wat nou juist de gevaren zijn. Met name voor als je wat min zit in tijd zal ik een aantal essentiële principes van oefenen aankaarten en richtlijnen laten zien hoe je desondanks het beste je doelen kan bereiken.

Veenendaal & Voorthuizen

Gitaarles in Veenendaal & Voorthuizen

Al sinds 2009 de leukste gitaarles van Veenendaal. Altijd volledig afgestemd op de leerling, maar ook als het gaat om een eerste kennismaking met muziek is er de mogelijkheid om onder kundige en plezierige begeleiding de eerste stappen te zetten.

Tablatuur, noten lezen, of juist niet. Van klassiek tot pop-muziek, jazz, flamenco, folk of zelfs het zwaardere gitaarwerk, niets is te gek. Neem direct contact op!

Lesvoorwaarden & informatie vindt u hier.

Muziekschool Barneveld

René is tevens als docent verbonden aan Muziekschool Barneveld. Hier is hij werkzaam als docent gitaar (akoestisch en elektrisch) in hun dependance te Voorthuizen.

barneveld-site-titel-kort

De muziekschool biedt door het hele jaar heen verschillende cursussen voor elk instrument aan. Zodat je een eerste stap kunt zetten in muziek, of juist uitbreiden, of zelfs een nieuwe richting inslaan in je muzikale ervaring.

Lessen in alle stijlen van klassiek tot pop-muziek, jazz, flamenco, folk of zelfs het zwaardere gitaarwerk. Woon je in de buurt en wil je gitaar leren spelen onder kundige, professionele en vooral leuke begeleiding? Neem dan hier contact op, of direct met Muziekschool Barneveld.