Categorie archief: Gitaarles

Gitaarles in Barneveld & Voorthuizen

Gitaarles in Barneveld & Voorthuizen – Muziekschool Barneveld

Ik ben als docent verbonden aan Muziekschool Barneveld. Hier ben ik werkzaam als docent gitaar (akoestisch en elektrisch) in Muziekschool Barneveld en de dependance in De Eng te Voorthuizen.

barneveld-site-titel-kort

Lessen in alle stijlen van klassiek tot pop-muziek, jazz, flamenco, folk of zelfs het zwaardere gitaarwerk. Woon je in de buurt en wil je gitaar leren spelen onder kundige, professionele en vooral leuke begeleiding? Vraag dan via de knop hieronder een proefles aan, of direct met Muziekschool Barneveld.

De muziekschool biedt door het hele jaar heen verschillende cursussen voor elk instrument aan. Zodat je een eerste stap kunt zetten in muziek, of juist uitbreiden, of zelfs een nieuwe richting inslaan in je muzikale ervaring.

Gitaarles in Veenendaal

Al sinds 2009 de leukste gitaarles van Veenendaal. Altijd volledig afgestemd op de leerling, maar ook als het gaat om een eerste kennismaking met muziek is er de mogelijkheid om onder kundige en plezierige begeleiding de eerste stappen te zetten.

Tablatuur, noten lezen, of juist niet. Van klassiek tot pop-muziek, jazz, flamenco, folk of zelfs het zwaardere gitaarwerk, niets is te gek. Neem direct contact op!

Lesblok: vanaf 30 min.

Kosten: vanaf € 13,00

Volledige lesvoorwaarden vindt u hier. Voor gitaarles in Voorthuizen klikt u hier.