Categorie archief: Nieuwsbrief

Het nieuwe lesgeven

Online gitaarlessen. Persoonlijk. Thuis. Gericht.

  • Lessen van een gekwalificeerd en ervaren docent.
  • Te volgen vanuit je eigen huiskamer, wanneer dat jou uitkomt.
  • Filmmateriaal dat je op elk moment terug kunt kijken.
  • Gevormd rond jouw doelen. De nummers die jij wilt doen, op jouw niveau.

Omdat de situatie in de wereld vandaag de dag zo veranderd is richt men zich massaal op de hobby’s die al zo lang zijn blijven liggen. Hoewel er enige vrijheden zijn wat betreft sociaal contact in het lesgeven, bied ik de mogelijkheid om lessen te volgen zonder het huis te hoeven verlaten.

Neem dus hierboven om je aan te melden voor lessen via het internet. Je krijgt hiermee toegang tot video’s als begeleidend lesmateriaal en wekelijkse lessen van 20 of 30 minuten. Omdat deze lessen vanuit huis te volgen zijn kunnen ze vrijer ingepland worden dan de gebruikelijke lestijden.

Optredens, Studio en Dansuitvoeringen

  • Einduitvoering leerlingen MasFlamenco ‘La Cathedral’
  • Optreden Festival Voortbruisen
  • Opnamen Música del Alma
  • Blog ‘Oefenen, veel of vaak?

Net als vorig jaar gaan we proberen de Kikker in Utrecht vol te boeken met de Aromas. De jaarlijkse afsluiting van de dansgroepen van Mascha Meijman, Antje Herber en Cindy Begthel) op 24 Juni, waar ik de speel voor de dansgroepen van Mascha Meijman. Het gehele seizoen hebben we gewerkt aan 3 choreografiën voor het beroemde werk ‘La Cathedral’ van Agustin Barrios, een nooit eerder vertoonde combinatie van zuid-amerikaanse klassieke muziek en flamenco-dans.

Ook zal ik optreden in het festival Voortbruisen, dat jaarlijks gehouden wordt in Voorthuizen. Op 9 Juni in Drieklomp zal ik de muziek verzorgen vanaf 18:00.

Música del Alma zal deze komende weken beginnen aan de opnamen van een paar nummers van ons programma. We hopen dat in de weken die volgen we de resultaten hiervan naar buiten kunnen brengen en op de site te kunnen plaatsen, dus hou ons in de gaten of schrijf je in voor de mailinglijst om geen updates te missen.

Naast deze gevulde agenda is ook de Blog weer hard onderweg, ditmaal over hoe men het beste kan oefenen en wat nou juist de gevaren zijn. Met name voor als je wat min zit in tijd zal ik een aantal essentiële principes van oefenen aankaarten en richtlijnen laten zien hoe je desondanks het beste je doelen kan bereiken.