Nieuw Programma, Extra Lesdag & Optredens

  • Flamenco-duo – Música del Alma
  • Gitaarles in Voorthuizen – Nu ook op de Maandag
  • Utrecht, Parnassos – Flamencopresentatie MasFlamenco

Na een jaar lang intensieve samenwerking met Catalina Maria, kunnen we dan eindelijk een nieuw programma aankondigen. Vol met spaanse romantische liederen en opzwepende Flamenco, onder begeleiding van warme, sprankelende gitaarmuziek.

Bij interesse naar muzikale begeleiding, of omlijsting van een feest, maar ook voor optredens en festivals kun je hier meer informatie over ons programma vinden. Ook kunt u hier direct contact opnemen.

Daarnaast mag ik ook een extra lesdag aankondigen in Voorthuizen, omdat er buitengewoon veel vraag naar les is, heel positief dus. De maandag gaat erbij komen, dus als je interesse hebt ben je zeker welkom om contact op te nemen.

Als laatste agendapunt, dit jaar werk ik samen met Mascha Meijman van MasFlamenco en een aantal van haar dansgroepen om een choreografie te maken voor het wereldberoemde stuk La Cathedral van Augustin Barrios Mangore. Een eerste impressie van de eerste 2 delen hiervan zal op woensdagavond 7 Februari, om 20:00 ten tonele gebracht worden in Parnassos te Utrecht. Het is een fantastisch stuk en Mascha en haar leerlingen hebben ontzettend hun best gedaan om de wereld van de klassieke muziek met Flamenco te vermengen. Een unieke choreografie en een absolute aanrader om te komen beleven.