Optredens, Studio en Dansuitvoeringen

  • Einduitvoering leerlingen MasFlamenco ‘La Cathedral’
  • Optreden Festival Voortbruisen
  • Opnamen Música del Alma
  • Blog ‘Oefenen, veel of vaak?

Net als vorig jaar gaan we proberen de Kikker in Utrecht vol te boeken met de Aromas. De jaarlijkse afsluiting van de dansgroepen van Mascha Meijman, Antje Herber en Cindy Begthel) op 24 Juni, waar ik de speel voor de dansgroepen van Mascha Meijman. Het gehele seizoen hebben we gewerkt aan 3 choreografiën voor het beroemde werk ‘La Cathedral’ van Agustin Barrios, een nooit eerder vertoonde combinatie van zuid-amerikaanse klassieke muziek en flamenco-dans.

Ook zal ik optreden in het festival Voortbruisen, dat jaarlijks gehouden wordt in Voorthuizen. Op 9 Juni in Drieklomp zal ik de muziek verzorgen vanaf 18:00.

Música del Alma zal deze komende weken beginnen aan de opnamen van een paar nummers van ons programma. We hopen dat in de weken die volgen we de resultaten hiervan naar buiten kunnen brengen en op de site te kunnen plaatsen, dus hou ons in de gaten of schrijf je in voor de mailinglijst om geen updates te missen.

Naast deze gevulde agenda is ook de Blog weer hard onderweg, ditmaal over hoe men het beste kan oefenen en wat nou juist de gevaren zijn. Met name voor als je wat min zit in tijd zal ik een aantal essentiële principes van oefenen aankaarten en richtlijnen laten zien hoe je desondanks het beste je doelen kan bereiken.